Forsikring af kæledyr

Insurance for petsForsikring af familiens kæledyr og besøg til dyrlægen kan være store økonomiske byrder. I Sverige har det i lang tid været almindeligt at de fleste hundeejere køber sundhedsforsikringer til deres kæledyr, og denne tendens er da også ved at brede sig til de danske hundeejere. Ved at købe en sundhedsforsikring kan man sikre sig for store og dyre regninger ved besøg hos dyrlægen.

Forsikringer til hunden

Nogle vil spørge sig selv om, hvad en forsikring til et kæledyr er, og hvordan det fungerer, hvordan man tegner den og så videre. Først og fremmest bør det nævnes, at forsikringer til dyr på mange måder fungerer på samme måde som det gør hos mennesker. Man bliver som hundeejer nødt til at tegne den, mens kæledyret er sundt og raskt. Man bør ligeledes sørge for, at forsikringen gælder så mange så muligt af de udgifter til behandling og operation, som man forventer vil opstå i løbet af hundens liv.

Hvorfor er en forsikring et godt valg?

Disse forsikringer er gode at have, da hundens ejer slipper for at skulle bekymre sig over størrelsen på regningen hos dyrlægen. Derudover slipper man for at skulle tage valget mellem den bedste og billigste behandling, hvis kæledyret har brug for dyrlægen, da man ikke selv skal betale for den nødvendige behandling.

Hvad koster en forsikring af familiens hund?

Prisen på en forsikring afhænger typisk af racen på hunden, hvor meget forsikringen dækker og hos hvilket selskab den tegnes. Generelt kan man dog forvente, at forsikringen kommer til at ligge på omkring 100 kroner per måned. Da forsikringen er relativt billig, ser man ligeledes at antallet af hunde, der får forsikret deres sundhed i Danmark er stigende. Dette kan desuden hænge sammen med, at ejerne er blevet mere opmærksomme på, at deres kæledyr skal være så sundt og raskt som muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *