Hold styr på din hund med denne iPhone app

Da jeg var dreng, havde vi en dejlig gravhund. Nu er gravhunde jo kendte for, at være bare en lille smule stædige og det var vores helt sikker også. Han elskede at løbe efter damehunde. Især når bagerens cockerspaniel var i løbetid, kunne han altid finde et hul i hegnet. Der var kun én ting han elskede mere end damer, og det var at køre i bil. Så når han stak af, startede vi bilen og dyttede et par gange. For det meste kom han hurtigt, men andre gange blev han væk i timevis. Vi kunne godt have brugt nogle af nutidens iPhone apps, der kan finde hunden!

shutterstock_198959480Bliv din egen sporhund

Jeg skal gerne indrømme, at jeg er en iPhone-fan. Det begyndte egentligt fordi, jeg ikke var en haj til computere og derfor fik en Apple. Enkelt og brugervenligt var kodeordene. Siden har det hængt ved, også når jeg skulle vælge mobiltelefon og jeg er glad for min iPhone. Især når hunden stikker af. Vi har nemlig investeret i et halsbånd med GPS-tracking, der gør det til en leg at finde hunden – selv om natten! Nu er det ikke alle apps, der passer til alle modeller og derfor er mit bedste råd: Altid sammenlign iPhone modeller online før du køber.

Sov roligt om natten

Der er ingen tvivl om, at jeg sover roligere om natten med min iPhone og et tracker-halsbånd på hunden. I dag har vi en noget større hund, og selv om den ikke just er den største udbryderartist, så er det altid behageligt at kunne finde den igen – helst så hurtigt som muligt! Og så er det ikke kun GPS’en på iPhonen, der kan hjælpe dig som hundeejer. Der er masser af apps, der yder hjælp til træning, foderstyring og meget, meget mere, så det er bare med at komme i gang. God fornøjelse til jer alle!