På siden findes indhold, der henvender sig til hundeejere eller blot personer, der har en interesse inden for hunde. Der vil blandt andet være gode råd og tips til, hvordan hunde plejes og trænes, samt hvilke fordele og ulemper der findes ved forskelige former for foder til hundene. Man vil desuden kunne læse om, hvordan man vælger den helt rigtige type af hund, hvis man som familie for eksempel skal ud og købe et kæledyr. Derudover vil man kunne læse om, hvordan man lærer hunden at være alene hjemme, så den ikke mistrives i løbet af den travle hverdag, hvor medlemmerne af familien for eksempel er på arbejde eller i skole.

Der vil desuden være indlæg, der fortæller om, hvor meget det koster at have en hund, og hvilke udgifter man som ny hundeejer har, og som man måske ikke lige har overvejet. Man vil desuden kunne finde artikler, der fortæller om forholdet mellem børn og deres kæledyr , og hvordan de danner bånd mellem hinanden hvis de får lov at lege sammen. Slutteligt vil der være indlæg, der henvender sig til folk, som ønsker at lære om, hvordan man kan forsikre sit kæledyr.

Med indholdet på denne side er formålet at oplyse om de mange forskellige sider af emnet hunde, som man bliver nødt til at tage højde for, hvis det skal blive en succes at købe et kæledyr til familien. Derudover er håbet, at der kan samles en række gode råd for, hvordan hverdagen med et kæledyr gøres bedst mulig for alle involverede parter.